XLV

Megérkezett a Ssangyong XLV!

 

Sokoldalúságával, praktikusságával a család kedvenc társa lesz. A hatalmas csomagtér, a bőséges helykínálat megkönnyíti a mindennapokat.

Egy családi SUV, mely sokévnyi munka és fejlesztés eredménye. Vadonatúj motorok és kiemelkedő biztonság Dél-Korea legrégebbi autógyártójától és 4x4 specialistájától.

 

BŐSÉGES HELYKÍNÁLAT, HATALMAS CSOMAGTÉR


Az XLV csomagtere kifejezetten nagyméretű csomagok elhelyezésére is tökéletesen alkalmas. Többé senkit és semmit nem kell helyhiány miatt otthon hagynia.

 

ERŐT SUGÁRZÓ, MAGABIZTOS MEGJELENÉS


A jellegzetes, keskeny hűtőmaszk és lökhárító az első lámpatestek alá futó íveivel kiterjesztett szárnnyal vitorlázó ragadozó madár sziluettjét idézi.

 

KÖNNYEN ÁTTEKINTHETŐ MŰSZERFAL, SZEMÉLYRE SZABHATÓ FUNKCIÓKKAL


A jó fogású, finom bőrrel borított, csapott aljú sportkormány, az állítható színvilágú LED műszeregység, a 7” képernyővel ellátott multimédiás navigációs egység mind az Ön kényelmét szolgálják.

 

FEJEDELMI KÉNYELEM MIND AZ ÖT UTAS SZÁMÁRA


Az XLV sportos, ergonomikusan kialakított, díjnyertes ülései illeszkednek az emberi test alakjához és a maximális komfort érdekében kétféle keménységű töméssel készülnek. Így bennük ülve a hosszabb utazások sem fárasztóak, mégis kiváló oldaltartást biztosítanak.

 

KATEGÓRIÁJÁNAK EGYIK LEGTÁGASABB, RENDKÍVÜL JÓL VARIÁLHATÓ UTAS- ÉS CSOMAGTERE


Az XLV kiemelkedően nagy, 720 literes csomagterének, a 60:40 arányban lehajtható vagy akár teljesen síkba dönthető hátsó üléseinek és az utas- illetve csomagtérben található számtalan kisebb-nagyobb tárolórekeszének köszönhetően semmit nem kell otthon hagynia!
A 220V-os csomagtér csatlakozónak köszönhetően pedig az elektromos készülékek működtetéséről sem kell lemondania.

 

TELJESEN ÚJ FEJLESZTÉSŰ MOTOROK ÉS VÁLTÓK


A Ssangyong európai fejlesztésű, az Euro 6 károsanyag-kibocsátási normát teljesítő vadonatúj 1.6 literes, teljesen alumíniumból készült benzines, illetve a szintén 1.6 literes közvetlen befecskendezéses, közös nyomócsöves, változó geometriájú turbófeltöltővel szerelt dízel motorjai rendkívül nyomatékosak, mégis nagyon csendesen és üzemanyag-takarékosan működnek.

Mindkét motorhoz 6 sebességes manuális, illetve szintén 6 sebességes Aisin automata váltó társítható.

 

KIEMELKEDŐ VEZETÉSI ÉLMÉNY, PRÓBÁRA TEVŐ ÚTVISZONYOK MELLETT IS

A Ssangyong immár több mint 60 éve gyárt 4x4 hajtású járműveket. Ezen évtizedek alatt felhalmozott tudás és tapasztalat testesül meg a vadonatúj Tivoli crossover-ben is. Az XLV padlólemezét és hajtásláncát úgy tervezték, hogy közúton és terepen is a márka legendás megbízhatóságának megfelelően álljon helyt és minden körülmények között élvezetes és biztonságos legyen vezetni.