Új Rexton G4

GRANDIÓZUS. LEHENGERLŐ

Büszkék vagyunk örökségünkre

A Rexton prémium terepjáró teljesen megújult, immár negyedik generációs változatát Rexton G4 néven 2017 nyarán leplezte le a Ssangyong. A Rexton modell első generációs változata 2001-es bemutatásakor a márka zászlóshajójaként új kategóriát teremtett a koreai autógyártásban, mely azóta is őrzi vezető pozícióját a koreai prémium terepjárók között. A Rexton G4 vérbeli SUV, melyet bírtokolni kétség kívül érdem.

ÚJ REXTON G4 . JÓVAL TÖBB, MINT GONDOLNÁ

Minden eddiginél többet nyújt

Az új Rexton biztonságosabb, tágasabb és lenyűgözőbb, mint valaha. A G4 modell teljesen új fejezetet nyit a szabadidőautók történetében. Lehengerlő formavilág, jövőbe mutató technológiai megoldások különös összetétele, mely nem ismer kompromisszumot. Legyen szó öt- vagy akár hétszemélyes kivitelről, biztos lehet benne, hogy a leghosszabb utazás is biztonságos, kényelmes és élvezetes lesz.

KIVÁLÓ TEREPKÉPESSÉGEK, LUXUSAUTÓS MENETKOMFORT

Új testben új lélek

A Rexton legújabb változatában a korábbinál nagyobb, erősebb és nyomatékosabb, mégis a legszigorúbb Euro 6 károsanyag-kibocsátási normákat is teljesítő saját fejlesztésű 2.2 literes e-XDI LET (Low-end torque) közvetlen befecskendezéses dízel motor dolgozik, 181 LE teljesítmény mellett váltótól függően kiemelkedő nyomatékot (MT 400 Nm – AT 420 Nm) ad le a leggyakrabban használt 1400–2800-as fordulatszám-tartományban. Ezáltal rendkívül dinamikus menettulajdonságokat és kedvező üzemanyag fogyasztást biztosít. Az új Rexton G4 kategóriájában kiemelkedő, akár 3t (AT) vontatási kapacitással rendelkezik. A Rexton futóműve a főként luxus szedánokban alkalmazott technológiai megoldásainak révén elsőrangú menettulajdonságokat és utazási kényelmet biztosít. Mindemellett fejlett, kapcsolható összkerékhajtásának köszönhetően a legkeményebb terepen is megállja a helyét.

Kapcsolható 4WD hajtás

A Borg Warner tervezte kapcsolható 4WD összkerékhajtás révén a Rexton G4 a legnehezebb terepviszonyok között is helytáll. A középkonzolon található forgókapcsoló segítségével a vezető egy mozdulattal 3-féle üzemmód közül választhat.

Opcionális 7 sebességes E-tronic automata váltó:

A Mercedes-Benz által kifejlesztett 7 sebességes E-Tronic váltó a sofőr mindenkori vezetési stílusához igazodva határozza meg az optimális váltási pontokat (mintegy kitalálva a vezető gondolatait), ezáltal kiemelkedő vezetési élményt és alacsony üzemanyag fogyasztást biztosít.

Motor:

REXTON G4: Futóműben is élen jár

Kettős keresztlengőkaros első felfüggesztés

Az optimális úttartásról, tapadásról és a rázkódásmentes menetkomfortról a független, kettős keresztlengőkaros első felfüggesztés, stabilizátor, tekercsrugók és gáztöltésű lengéscsillapítók gondoskodnak. Automata váltós verziók esetén multi-link, 10 lengőkaros független hátsó felfüggesztéssel.

VEZETÈSTÁMOGATÓ RENDSZEREK: ULTRAMODERN INNOVÁCIÓ

Fejlett technológiai megoldások

Automata vészfékező rendszer (AEBS)

Sávelhagyásra figyelmeztető rendszer (LDWS)

Sávváltás asszisztens (LCA)

Ütközés figyelmeztetés (FCW)

Távolsági fényszóró asszisztens (HBA)

Táblafelismerő rendszer (TSR)

Hottérfigyelő rendszer (BSD)

Hátsó keresztforgalom figyelő (RCTA)

TELJESEN MEGÚJULT, MODERN KÜLSÕ

Az új Rexton G4 elegáns megtestesítője a klasszikus SUV értékeknek. Impozáns méretei mellett minden részlete a nyugalmat, a biztonságot és a precizitást sugallja. Robosztus és karakteres, ugyanakkor sportosan elegáns. A magasan elnyújtott motorháztető, a dinamikus vonalvezetésű tetővonal és sziluett, valamint a hűtőrácsot átölelő markáns és egyedi fényszórók sziklaszilárd megjelenésűvé teszik a tekintélyes méretekkel bíró szabadidő autót.

ÚJRAGONDOLT LUXUS

Felső kategóriás minőség és kényelem, tartós, elegáns színvilágú prémium anyagok egy új korszak beköszöntéről árulkodnak. A „Premium” felszereltségi szinten elérhető érintőképernyős 9,2"-es központi kijelző, az elegáns Nappa steppelt bőr kárpít, a műszaerfalon és az ajtókon végigfutó hangulatfények, a szellőztethető és fűthető ergonómikus kialakítású első ülések gondoskodnak arról, hogy a pihentető kényelem mindennapjai részévé váljon. Legyen különleges és fantasztikus élmény minden utazás.

Választható belső színvilág:
– Bézs szövet vagy bőr, bézs tetőkárpittal
– Fekete szövet vagy bőr, bézs tetőkárpittal
– Barna bőr, fekete tetőkárpittal

 

TÁGAS, VARIÁLHATÓ BELSŐ TÉR

A Rexton G4 belső tere akár 7 utas számára is fejedelmi kényelmet kínál. A fűthető első és második üléssor, a prémium minőségű fekete, bézs vagy barna tónusú steppelt (Premium felszereltség esetén) bőr kárpitozás, a be- és kiszálláskor automatikusan hátracsúszó, 8 irányban elektronikusan állítható vezetőülés és a 4 irányban állítható utasülés mind a tökéletes komfortot szolgálják. Az ülésmemória három különböző beállítás eltárolására képes, mely vonatkozik a külső visszapillantó tükrök pozíciójára is.