Akció: 2,5%* THM

Akciós finanszírozási programot indítunk, mely érvényes minden új Ssangyong Rexton G4 modellre, függetlenül a specifikációtól vagy éppen a felszereltségi szinttől. Ennél jobb alkalom ritkán kínálkozik arra, hogy 2,5% THM mellett jusson Ssangyong Rexton G4 személygépkocsihoz.

Az akciós konstrukció legfőbb részletei:

o   érintett típusok: Ssangyong Rexton G4

o   THM: 2,5% - 3,4% (casco biztosítás megléte esetén)

o   futamidő: 24 - 84 hónap

o   minimum saját rész: 20%

o   devizanem: forint

o   kamatozás: referencia kamatlábhoz kötött változó kamatozás változó kamatfelárral (referenciakamat: 1 havi BUBOR érték)

o   finanszírozási konstrukció: zártvégű pénzügyi lízing

o   maximum finanszírozott összeg: 13 000 000 HUF

o   érvényesség: 2019.06.30. vagy visszavonásig

o   ügyfélkör: Természetes és nem természetes személyek részére egyaránt

További információért kattintson: IDE

A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, mértéke a feltételek változása esetén módosulhat, értéke nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát. A kamat mértéke a referencia-kamatláb módosulásával minden törlesztési időszakban automatikusan módosul. A Finanszírozó a lízingszerződés futamidejére teljes körű Casco biztosítás fenntartását írja elő.   A finanszírozást az UniCredit Leasing Hungary Zrt. nyújtja. A Finanszírozó a pénzügyi lízing nyújtásáról egyedi hitelbírálat során dönt. A finanszírozásra vonatkozó végleges feltételeket, amelyek eltérhetnek a jelen hirdetésben feltüntetett feltételektől, az egyedi szerződés tartalmazza. A Finanszírozó mindenkor hatályos Üzletszabályzata, Általános Szerződési Feltételei és Hirdetménye elérhetőek a www.unicreditleasing.hu honlapon.  A jelen hirdetésben közölt adatok nem teljes körűek, és nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak. A részletekért keresse fel az akcióban résztvevő márkakereskedéseket, amelyek közvetítőként a Finanszírozó képviseletében járnak el.